glaaaaad

Idag tog jag en tripp till Middelfart sjukhus för att få svar ang min magnetröntgen. Det visade sig att det var som de hade misstänkt, allt hoppande hade förstört inte bara ledbanden, utan även broskskivan. Eller som han sa "den är halvt på väg ur led varje gång du rör armen". Jo tack, jag vet. I åtta år finns de nog inte en natt jag vaknat och inte haft ont i den. Men nu till det positiva, jag ska få operara! En titthålsoperation där de går in och syr fast ledbandet på benet igen och rensar upp lite "snavs" som pajat och ligger där. Läkaren som kom från bosnien tycke vädigt mycket om mig som svensk, och bara därför så gjorde han sig extra besvär så att operationsdatumet skulle vara precis innan jag åkte tillbaka till sverige. Så att jag kunde få lite extra kärlek och omsorg hemma. Mycket sött av honom. Snackade lite om Zlatan också. trevlig prick :)

Svävar på rosa små moln just nu. Tänker inte så mycket på den jobbiga tiden efter då jag inte kan använda armen, eller på hur jävla mycket rehab jag måste köra. Just nu tänker jag bara; FY FAN VAD NICE MED EN FUNGERANDE ARM!!
jävlar vad jag ska köra dips, axelpress, sova på högra sidan, klia mig på ryggen med höger arm och schampoonera håret lääääänge. bara för att jag kan. YEY!