Varning!

Klagovarning!
Läs inte vidare om du inte tycker om och höra folk klaga. (Vilket jag vanligtvis inte heller gör men nu är ju detta min blogg så wtf)


Jag har ont! fuck fuck fuck vad ont det gör å jag vet inte var jag ska ta vägen! Vaknade igår natt av bröstsmärtor (shitshitshitintenuigen) och det har fortfarande inte gått över. Från hugg till konstant till hugg och konstant. Förra gången jag var inne hittade de småfel på hjärtat, men inge allvarligt och ingenting som skulle orsakat att det gjorde ont. När jag var inne igår gjorde de knappt en utredning. "Okej, du har inga blodproppar och inge surt blod, dvs du kommer inte dö och behöver därför inte vara rädd så du får gå hem nu". Fan trodde det skulle vara bättr2 sjukvård i Danmark, men icke. Bara gratis.. 
Gårdagens ros går till Em som kom med mat åt mig:) Annars hade jag få fortsatt leva på pulversoppa och vatten. Så idag är planen precis som igår att bli frisk. Får väl se hur det går med det. Bara så jäävla surt att det ska ske nu! Har inte ens hunnit till skolan för och köpa böcker, så jag kan heller inte ta igen det jag missat. Fuck om jag bara kunde bli klar med 5 ½år på några dagar så jag själv kunde ta reda på var jag felar..