Nåårsångest

Nej nu är jag så trött på alla överskattade dagar så det finns inte! Jag hatar nyår! Det blir bara så jävla mycket tjaffs om vart man ska va och med vilka. Orkar verkligen inte. Vill bara sätta mig hemma med en påse chips, kolla på teknat och på sin höjd vrida på huvudet lite och kolla ut genom fönstret för att få se lite fyverkerier. DET vore skönt! Men inte så hög mysfaktor dock. Inge bra sällskap heller.. förutom chipsen då. Nej men middag imorgon, sen måste allt bara lösa sig och bli det bästa ever! För det är det man förväntar sig, eller hur? Målar upp nån jävla bild att allt ska vara så fint, äckligt romantiskt och helt perfekt. Trots detta blire mest fylleångest, folk som däckar och så är man för full för att uppskatta champangen vid tolvslaget. Jag vill va liten igen när man uppskattade roliga hattar och att få vara uppe länge.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oj, glömde att jag höll på med detta. Men  nu blev allting mycket bättre, råka skriva till fel person på msn å han visade sig vara riktigt trevlig haha..
Nyår vare ja, PARTY!!!! eller nåt..